Piercing laten zetten bij Momo Nails & Style

 

Als ervaren piercingprofessional ben ik verheugd om aan te kondigen dat MoMo Nails & Styles vanaf begin mei piercingservices zal aanbieden in onze salon. Bij ons zijn jouw veiligheid en comfort onze prioriteit en we zorgen ervoor dat we voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

 

Als onderdeel van ons commitment om onze klanten te helpen hun individualiteit uit te drukken, hebben we zorgvuldig een collectie piercing-sieraden samengesteld die past bij elke stijl of persoonlijkheid. Of je nu geïnteresseerd bent in een lip-piercing, neuspiercing of oorpiercing, we bieden een uitzonderlijke ervaring die is afgestemd op jouw unieke behoeften.

 

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie over onze piercing services of om een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit om je te helpen je zelfverzekerd, comfortabel en stijlvol te voelen met onze nieuwste toevoeging aan de MoMo Nails & Styles-ervaring.

Pijnloos

We streven naar een zo pijnloos mogelijke piercingervaring door gebruik te maken van de nieuwste technieken en gereedschappen. Onze professionele piercer zal je begeleiden en ervoor zorgen dat je op je gemak bent tijdens het proces.

Professioneel

Als professionele piercer is het mijn passie om klanten te voorzien van de perfecte piercing. Ik streef ernaar om een veilige, hygiënische en comfortabele piercingervaring te bied

Hygiënisch

Ik hecht veel waarde aan hygiëne. Ik zorg ervoor dat mijn apparatuur grondig wordt gereinigd en gedesinfecteerd volgens de hoogste normen in de branche. Door het gebruik van steriele wegwerpproducten minimaliseer ik het risico op infecties. Jouw veiligheid en hygiëne zijn voor mij van het grootste belang.


Klik hier voor de algemene voorwaarden van  

MoMo Nails & Styles

k.v.k: 62224956


Copyright 2016 © MoMo Nails & Styles / MoMo's Pedicure praktijk. Alle rechten voorbehouden.